radio kemek

Sunday, October 4, 2009

bukan ku x sudi

aku sangat sebuk..tapi still nak post ni..huhuh..esaimen sume bederet..mama sangat jauh..fmly sgt jauh..hati sgt sedih..wpon raye sangat meriah..aku dgr satu lagu ni..lagu iklim..tajuk die, bukan ku x sudi..teringat kat arwah adek aku..hu~
b4 die sakit dulu..tetiap pagi kami akn ulang alik dr sg udang ke umbai..b4 rumah kat umbai siap..seminggu sekali kami balik kampung sbb nk tgk progress umah tu..tetiap kali balik kami pasang cd iklim..temasuk la lagu bukan ku x sudi.kami siap hapal dah lagu tu..harini aku dgr lagu tu kat hot fm..rase cam hati aku kene sagat2 kat cheese shredder..huhuhuh..bunyik nye lawak..tapi..hakikatnye mmg camtu le perasaan die..owh..banyak rupenye dugaan dlm idop ni..bile kite mule nanges n x nak stop tu kire dugaan gak tu..huhu..so, kawan2, hargai ape yg kite ade..sbb..bile mende yg naik n x jatuh..mende yg pergi x balik..mende yg lari n x bejaye ditangkap.hati kite akn rase rindu (T-T)

3 comments:

Safirah Abd Rahman said...

kuatkan hatimu ili!!! :)

kayNe said...

ini rupanya maksud bukan aku xsudi
sabau la

SyapaDoNut said...

illie..
mentabah..
sayu nye aku bace post ni..
al-fatihah